Garmin tegi nutika kella ookeanist korjatud plastist

tehnika.postimees.ee
Copy
Vee all kasutamiseks mõeldud Garmini uus kell koos sukeldumiskompuutriga on tehtud sealtsamast vee alt ja pealt kogutud prügist.
Vee all kasutamiseks mõeldud Garmini uus kell koos sukeldumiskompuutriga on tehtud sealtsamast vee alt ja pealt kogutud prügist. Foto: Garmin

Garmin avalikustas oma esimese toote, mis valmistati värvilisest ookeaniplastist: Descent G1 Solar – Ocean Edition. Tegemist on vastupidava kellakujulise sukeldumisarvutiga, mis on varustatud nii veealuste kui ka veepealsete funktsioonidega. Kella korpuse, äärise ja nuppude valmistamisel kasutatud materjal on 100% ümbertöödeldud ookeaniplast.

Lisaks keskkonnasõbralikule materjalile saab randmeseade ka puhast energiat otse päikeselt, sest on varustatud päikesepaneelidelt laetava akuga. See lubab sukeldujatel kauem vee peal olla kaldale laadima minemata. Sukeldumisrežiimis kestab aku kuni 25 tundi ja päikeseenergiaga laetavas nutikella režiimis kuni 124 päeva.

Ocean Edition tagab, et enam ei ole sukeldumisarvutit ja nutikella eraldi vaja. Toode sisaldab Garmini populaarseid sukeldumisfunktsioone, mis aitavad kasutajatel vee all olemisest maksimumi välja võtta, lisaks on veevälise aktiivse elustiili jaoks olemas kuivamaa-funktsioonid mitmete spordialade harrastamiseks ja muidugi ka tavalised nutikella funktsioonid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles