UNES TÖÖTAMINE ON VÕIMALIK Uus peavõru lubab unenägusid juhtida

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Hommik ongi õhtust targem: see võru aitab tekitada teadvusel und ja unes kõike juhtida. Nii võib lahendada lahendamatuna näivaid probleeme, eirata füüsikaseadusi ja teha kasvõi tööd magamise ajal, lahendades näiteks inseneriprobleeme.
Hommik ongi õhtust targem: see võru aitab tekitada teadvusel und ja unes kõike juhtida. Nii võib lahendada lahendamatuna näivaid probleeme, eirata füüsikaseadusi ja teha kasvõi tööd magamise ajal, lahendades näiteks inseneriprobleeme. Foto: Prophetic

Heidad õhtul magama ja hommikuks on tööpäev tehtud - just selline tulevik võib oodata inimesi, kes 2025. aastal turule tuleva uue seadme Halo omale pähe panevad.

Kuna inimesed veedavad ligi kolmandiku oma elust magades, siis mis võiks olla tulusam, kui sel ajal raha teenida? Idufirma Prophetic kasutab nimelt oma seadmes ära nii-öelda teadvusel une fenomeni: mõnikord kogevad inimesed magades tunnet, et nad saavad unenägu juhtida ja teavad, et see on uni. Just sellises olukorras saab oma aju tootlikkuse tööle rakendada.

Kui tavaliselt kipub taoline seisund magades ette tulema harva, siis uneteadlased ütlevad, et seda saab treenida ning ka esile kutsuda. Just seda viimast teebki vastav peavõru Halo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles