VALUS KAOTUS: Robin Kool jääb ilma olulisest tiimikaaslasest

Steven Tiirik
Copy
FaZe Clan
FaZe Clan Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

Juba mitu kuud on levinud kuulujutud nagu hetkel maailma tugevaima tiimi FaZe Clani üks staarmängijaid Russel «Twistzz» Van Dulken oleks oma koduklubi juurest lahkumas. Tänaseks on kuulujutud saanud kinnitust.

Van Dulken liitus FaZe Claniga 2021. aasta jaanuaris. Selle aja jooksul on mees võitnud kaheksa turniiri ja ka Intel Grand Slami. Suurimaks saavutuseks on kahtlemata 2022. aasta kevadel võidetud PGL Antwerp Major.

Tiimis veedetud aja jooksul on Twistzz valitud maailmas paremuselt 17. ja 11. mängijaks. Ilmselt kuulub ta parima 20 hulka ka sel aastal.

Twistzz lahkub tiimi juurest tema täielikul tipphetkel. Koos FaZe Claniga tehti just «CS2» ajalugu, kui võideti järjest 18 kohtumist. FaZe koos Van Dulkeniga on mänginud seni iga «CS2» turniiri finaalis, kus on osaletud.

Kanadast pärit mängija uus koduklubi on tõenäoliselt Liquid. Samast tiimist ta 2021. aastal FaZe Claniga liitus. Ka Ameerika tiimi eest mängides oli «Twistzz» absoluutselt tipus ja võitis karikaid.

Oma esimese Grand Slam tiitli võitiski «Twistzz» hoopis koos Liquidiga. Käesoleval aastal sai temast ainukene mängija maailmas, kes on uhke saavutuseni jõudnud kaks korda. Grand Slam jagatakse välja tiimile, kes suudab esimesena võita neli ESL poolt korraldatud turniiri ja/või Majorit.

Kellest saab kanadalase asendaja pole veel kindlalt teada. Kuulujutud räägivad, et FaZe Claniga liitub hetkel Mouzi eest mängiv David «frozen» Čerňanský. Hoolimata Mouzi tiitlitevaesest aastast, valiti 21- aastane mängija mullu maailma 17. parimaks mängijaks.

David «frozen» Čerňanský on Mouzi ridades mänginud 2021. aastast ja on pikalt koos mänginud ka praegu FaZe Clanis mängivate ropzi ja karriganiga.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles