Vaata, millised on praegu lemmiktelefonid Eestis ja maailmas (1)

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Apple võimutseb lääne turgudel, sealhulgas ka Eestis. Apple´i-Samsungi turuvalitsemise piir jookseb praegu Eesti-Läti joonel. Pildil on selle aasta populaarseim mudel Apple iPhone 14, mida esitleti aasta tagasi sügisel.
Apple võimutseb lääne turgudel, sealhulgas ka Eestis. Apple´i-Samsungi turuvalitsemise piir jookseb praegu Eesti-Läti joonel. Pildil on selle aasta populaarseim mudel Apple iPhone 14, mida esitleti aasta tagasi sügisel. Foto: JOHN G. MABANGLO / EPA / Scanpix

Suuri üllatusi ei ole, Eestis on endiselt populaarseim Ameerika päritolu nutitelefon, kuid Lätis ja Leedus see nii pole, näitab uuring.

Uuringu korraldas John´s Phonesi meeskond ja analüüsis mobiilse Interneti kasutusnäitajaid 65 riigis, et koostada 2023. aasta populaarseimate mobiilikaubamärkide kaart.

Tehtud uuringu põhjal võib öelda, et maailmas domineerivad endiselt Apple ja Samsung ning Samsungil on aasta kolmandas kvartalis  kõige rohkem tarneid. Siiski hõivab Apple jätkuvalt lõviosa turust kogu maailmas. Vaadeldud 65 riigist on Apple 29 riigis suurim nutitelefonide müüja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles