ARVUSTUS Kas suur akupank suudab terve maja elektriga ära toita? (18)

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Mida küll testida aasta kõige pimedamal ajal, kui elektriliinid ägavad lumekoorma all ning elektrikatkestused ületavad uudiskünnist? Loomulikult tuleb siis proovida kogu majapidamist ära toitvat hiigel-akupanka EcoFlow Delta Pro.
Mida küll testida aasta kõige pimedamal ajal, kui elektriliinid ägavad lumekoorma all ning elektrikatkestused ületavad uudiskünnist? Loomulikult tuleb siis proovida kogu majapidamist ära toitvat hiigel-akupanka EcoFlow Delta Pro. Foto: Kaido Einama

Lumest lookas elektriliinid toovad jälle elektrikatkestusi. Tossav diiselgeneraator pole just kõige keskkonnasõbralikum lahendus selle vastu, aga kas akupankadest võiks abi olla? Testis olnud Hong Kongi firma EcoFlow üks suurimatest mudelitest Delta Pro kaalub 50 kilo ja selle võimsusest peaks juba piisama ühe keskmise majapidamise säästlikuks toiteks.

Tegemist pole niisama lihtsalt nagu muuseas kaasa haaratava energiaallikaga, see kaalub ikkagi poolsada kilogrammi, mis tähendab, et üksi sikutades võib selja ära rebestada. EcoFlow Delta Pro on varustatud ratastega ja reisikohvri moodi väljatõmmatava sangaga, kuid paksus lumes pole sellest abi. Kui aga kast on koju jõudnud, võib mitu päeva üsna muretult elada, kui just laristama ei hakka.

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles