OTSEÜLEKANNE Kas FaZe Clan jõuab «CS2» suurturniiri poolfinaali?

Steven Tiirik
Copy

Blast Premier World Final teine mängupäev toob vaatajateni eelnenud päevast kõvasti tasavägisemad kohtumised. FaZe Clan kindlustas edasipääsu finaalvooru, aga kas suudetakse lunastada koht otse poolfinaali?

Teine päev algab A-alagrupi kaotajate vooru finaaliga. Tegu on otsustava mänguga, kaotaja pakib asjad ja sõidab koju. Vastamisi lähevad Ence ja NaVi. Nii kihlveokontorid kui ka HLTV rahvaküsitlus ennustavad üsna üksmeelselt NaVi võitu.

Järgmisena otsustatakse see, kes A-alagrupist jätkab veerand- ja kes poolfinaalis. Cloud9 ja Vitality võitsid mõlemad oma esimese kohtumise 2-0 seisuga ja tunnevad ennast üsna enesekindlalt.

Eilse etteaste põhjal ütleks aga siiski, et Vitality on tõenäolisem edasipääseja. Siiski ei tohi Vitality ühtegi raundi enesestmõistetavalt võtta. Kõikidest mängudest statistiliselt kõige parema esituse tegi just Cloud9 staar Denis «electroNic» Sharipov.

B-alagrupi kaotajate ringi kukkusid Heroic ja Mouz. Nende omavahelise otsustava mängu suure tõenäosusega võidab Mouz. Heroicu jaoks on turniir väga vaevaline, sest sisuliselt mängitakse kolme asendusmängijaga, kellest kõik pole varem kõrgeima taseme turniiridel mänginudki.

Päeva lõpetab kodumaiste fännide jaoks oodatuim mäng. FaZe Clan ja G2 omavahelised kohtumised on läbi ajaloo alati olnud suurejoonelised sündmused. Seekord on mängus koht ürituse poolfinaalis. G2 pääses võitjate ringi finaali läbi raske võidu Mouzi üle.

G2 staarmängija NiKo (esiplaanil) pole seekordsel Blast Premiere'turniiril endale iseloomulikku taset näidanud
G2 staarmängija NiKo (esiplaanil) pole seekordsel Blast Premiere'turniiril endale iseloomulikku taset näidanud Foto: BLAST Premiere - MICHAL KONKOL

G2 staarmängija NiKo ei saanud oma mängu absoluutselt käima ja G2 peab oma võidu eest tänama õnne. Mäng FaZe'i vastu saab olema kõvasti keerulisem ja kindlasti ropzi kodutiim kohtumise favoriit ka on.

Blast Premier teine päev algab Eesti aja järgi hommikul kell 8. Üritusele saad kaasa elada läbi otseülekande Postimehe ja Twitch.tv vahendusel. Mänge kommenteerivad Steven Tiirik ja Tõnis «Seep» Piirits

Blast on üks maailma suurimaid e-spordi turniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles