OTSEÜLEKANNE Läheb mölluks! «CS2» suurturniiril satuvad kokku tulised rivaalid

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy

«CS2» suurturniir Blast Premier World Final on jõudnud kolmanda mängupäevani. Juba on vaatajatele pakutud pingsaid matše ning tõenäoliselt tehakse seda ka täna.

Ees ootab mitu tulist lahingut. Kell 11 lähevad omavahel vastamisi Vene meeskond Cloud9 ja Euroopa segatiim MOUZ. Eks näis, kas ja kuidas saab maailma edetabeli 11. kohal asuv Cloud9 hakkama esikolmikusse kuuluva MOUZiga.

Kell 14 hakkavad mõõtu võtma Natus Vincere ja G2. Maailma edetabelis asuvad meeskonnad vastavalt 8. ja 6. kohal. Viimati kohtusid tiimid tänavu juulis, kui võitjaks jäi NaVi. Samas aasta alguses on G2 mitmel korral peale jäänud. Saame ainult järeldada, et tuleb äärmiselt tasavägine heitlus.

Eesti parim e-sportlane Robin Kool on seni turniiril suurepärast hoogu näidanud
Eesti parim e-sportlane Robin Kool on seni turniiril suurepärast hoogu näidanud Foto: Blast Premiere - MICHAL KONKOL

Turniirile saad kaasa elada läbi otseülekande Postimehe ja Twitch.tv vahendusel. Mänge kommenteerivad Steven Tiirik ja Tõnis «Seep» Piirits.

Blast on üks maailma suurimaid e-spordi turniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles