OTSEÜLEKANNE Kas Robin «ropz» Kool pääseb aastat kokkuvõtva «CS2» turniiri finaali?

Steven Tiirik
Copy

Blast Premier World Final 2023 turniiril on pinnale jäänud vaid neli tugevamat. Täna selgitatakse välja finalistid.

Poolfinaalidele eelnenud mängupäev oli äärmiselt pingeline. Esmalt üllatas Mouz kõiki ja saatis veerandfinaalis favoriidi rollis olnud Cloud9 üsna häbistava tulemusega koju.

Mitte just paljud ei ennustanud ette ka teise veerandfinaali tulemust. Omavahel kohtusid G2 ja NaVi. Väga tasavägise mängu võitis siiski lõpuks 2-1 seisuga NaVi.

Poolfinaalides näeme taaskord ka Eesti tugevaimat mängijat Robin «ropz» Kooli. Pärast võitusid Heroicu ja G2 üle otse nelja parima sekka pääsenud FaZe Clan on ka Mouzi vastu kohtumise favoriit.

Eriti heaks relvaks FaZe Clani käes on hiljuti just Mouzist lahkunud ja FaZe Claniga liitunud David «frozen» Čerňanský
Eriti heaks relvaks FaZe Clani käes on hiljuti just Mouzist lahkunud ja FaZe Claniga liitunud David «frozen» Čerňanský Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

Eriti heaks relvaks FaZe Clani käes on hiljuti just Mouzist lahkunud ja FaZe Claniga liitunud David «frozen» Čerňanský. Slovakkia mängumees on oma uue koduklubi eest pidanud seni vaid kaks mängu ja need mõlemad on olnud võidukad.

Teise poolfinaali moodustavad Vitality ja NaVi. Kohtumise tugev favoriit on valitsev Majori võitja Vitality. Isegi see, et NaVi poolfinaali suutis jõuda on paljudele üllatus. Samas miski ei taga, et NaVi ka poolfinaalis üllatama ei hakka.

Tegu on aasta viimase tipptasemel «CS2» üritusega ja turniiri auhinnafond on miljon dollarit. Eesti keeles kommenteerivad kohtumisi Steven Tiirik ja Tõnis «Seep» Piirits.

Blast on üks maailma suurimaid e-spordi turniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles