VAATA OTSE Robin «ropz» Kool mängib viiendat järjestikust «CS2» turniiri finaali

Steven Tiirik
Copy

Aasta viimase «CS2» suurturniiri lõpuni on jäänud vaid üks mäng. Suurejoonelises finaalis kohtuvad taaskord FaZe Clan ja Vitality

Täpselt sama paar kohtus ka viimati toimunud «CS2» turniiri finaalis, tookord võitis mängu 2-0 seisuga Vitality. Ühes karikaga rööviti toona FaZe Clanilt ka rekordiline võiduseeria. On, mille eest kätte maksta.

Mõlemad tiimid on jõudnud ürituse finaali ilma ühtegi mängu kaotamata. Poolfinaalides jättis enesekindlama mulje kindlasti Vitality, kes edastas NaVi väga tugevalt.

FaZe Clani poolfinaali Mouzi vastu nii tugev ei olnud. Kuigi FaZe võitis mängu 2-0 seisuga, siis kestsid mõlemad kaardid kuni viimase raundini.

Finaali favoriit on pigem Vitality
Finaali favoriit on pigem Vitality Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

Finaali favoriit on pigem Vitality. See ei tähenda aga, et FaZe võimalused väiksed oleksid. Tegu on maailma kahe kõige tugevama tiimiga ja HLTV edetabelis on FaZe isegi kõrgemal.

FaZe on alates «CS2» väljatulekust olnud ülivõimsas hoos. Seni on FaZe mänginud viis «CS2» turniiri ja igaühes neist on nad ka finaali pääsenud. Kogu oma «CS2» ajaloo jooksul on FaZe kaotanud ainult kaks mängu, neist ühe Vitality vastu.

FaZe on alates «CS2» väljatulekust olnud ülivõimsas hoos
FaZe on alates «CS2» väljatulekust olnud ülivõimsas hoos Foto: BLAST Premiere - MICHAL KONKOL

Blast World Final 2023 finaal algab pühapäeval kell 16:00. Enne seda toimub ka Blasti korraldatud näidismäng, kus saab kindlasti näha tundud «Counter-Strike» nägusid. Üritust kommenteerivad otse Tõnis «Seep» Piirits ja Steven Tiirik.

Blast on üks maailma suurimaid e-spordi turniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles