PILDID JA VIDEO Tehnikamessil näidatakse maailma esimest 137-tollist lahtivoltivat telerit

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Kokku- ja lahtivolditav hiigelteler maksab korteri hinna, aga kui rahas pole küsimus ja elutoas ruumi jätkub, siis miks mitte?
Kokku- ja lahtivolditav hiigelteler maksab korteri hinna, aga kui rahas pole küsimus ja elutoas ruumi jätkub, siis miks mitte? Foto: C SEED

Jaanuaris Las Vegases algaval maailma ühel suurimal tehnoloogiamessil CES esitletakse uut nutitelerit, mis on seinasuurune, kuid voldib end ooteolekuks kokku väikesesse disainitud kappi.

Kui tahad endale koju mõnda sellist eredat vedelkristallekraani, mida kaubanduskeskused suurtel fassaadidel kasutavad või mida tänavate ääres suurte reklaamtahvlitena kasutatakse ja rahas pole küsimus, siis kohe ongi see võimalus käes. Ainult et kodus saab selle seinasuuruse paneeli kokku voltida silma alt ära väikese telerilaua sisse, kui ei kasuta.

Firma näidispiltidelt ja klippidelt on näha, et hiigel-ekraani saab paigaldada vastavalt tellimusele nii õue kui tuppa. Müügile tuleb 2024. aastal esimesena 137-tolline microLED-paneeliga toaversioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles