Tee endale kingitus! Mängude suured soodusmüügid on alanud!

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: pexels.com

Kui jõululaupäeval kuuse alla toodud kingid polnud päris see, mida lootsid, ei pea muretsema!

Nimelt saad ise endale kingituse teha ja seda üpriski taskukohase hinnaga. Nimelt on suured mängupoed avalikustanud pühadeaegsed soodusmüügid.

Arvutimängurid saavad rõõmustada, sest alanud on Steami talvesoodusmüük. Selle raames saab endale soetada nii mõnegi tänavuse hittteose ja seda tunduvalt soodsamalt kui muidu. 

Auhinnatud rollimäng «Baldur's Gate III» maksab praegu 53,99 €, vaid 29,99 € eest saab aga soetada lõpuks ometi valmis saanud märuli «Cyberpunk 2077».

Kõikide pakkumistega saab tutvuda Steamis ning soodusmüük kestab kuni 4. jaanuarini.

Samuti on soodusmüük jõudnud Epic Gamesi poodi. Sealt võime leida hittmängu «Alan Wake II», mis maksab 39,99 €, või seiklusmäruli «Star Wars Jedi: Survivor», mis on 50% soodsam.

Kõikide pakkumistega saab tutvuda Epic Gamesi poes ning soodusmüük kestab kuni 10. jaanuarini.

Ka PlayStationi omanikud saavad soodustusi nautida. Märulimäng «God of War Ragnarök» on 43% soodsam, kaklusmäng Mortal Kombat 1 on 40% soodsam, ning seiklusmäng Hogwarts Legacy on lausa 50% soodsam.

Kõikide pakkumistega saab tutvuda PlayStationi poes ning soodusmüük kestab kuni 17. jaanuarini.

Sarnased pakkumised on leidnud tee ka Xboxi poodi, kus võime leida jalgpallimängu «EA Sports FC 24» lausa 60% odavamalt. Õudusmäruli «Resident Evil 4» eest küsitakse aga 50% vähem raha kui tavaliselt.

Kõikide pakkumistega saab tutvuda Xboxi poes ning soodusmüük kestab kuni 2. jaanuarini.

Muiodugi on soodustused jõudnud ka Nintendoni. Nende poest võime leida rollimängu «Octopath Traveller II» 30% soodustusega ning taktikalise seikluse «Mario + Rabbids: Sparks of Hope» lausa 58% odavamalt.

Kõikide pakkumistega saab tutvuda Nintendo poes ning soodusmüük kestab kuni 3. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles