ARVUSTUS Eyewear 2 - nutiprillid, mis räägivad sinu kõrva juures, mitte sees

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Huawei heli liitreallsuse prillid Eyewear 2 ei tekita mingeid küsimusi, kui neid kanda, kuid töötavad lisaks tavalistele prillidele kõrvaklapp-mikrofonina, tekitades omapärase heli liitreaalsuse.
Huawei heli liitreallsuse prillid Eyewear 2 ei tekita mingeid küsimusi, kui neid kanda, kuid töötavad lisaks tavalistele prillidele kõrvaklapp-mikrofonina, tekitades omapärase heli liitreaalsuse. Foto: Mihkel Maripuu

Huawei tõi sel sügisel Barcelonas välja oma teise põlvkonna nutiprillid, mis viivad meid liitreaalsusele lähemale, vihjates selgelt, millised võiksid need seadmed ideaalis välja näha. Kuid praegu veel hääl on, aga pilti pole. Hääl on ka suur asi, aga ilmselt mitte päris kõigi jaoks.

Huawei Eyewear 2 prillid on lühidalt kokku võttes ühed täitsa korralikud prillid, mida saab valida nii paksema musta raamiga kui metallraamiga ja mis on varustatud kõlarite-mikrofonidega. Nende ülesanne on prillisanga sees mängida kõrva muusikat, võtta vastu telefonikõnesid, mobiilist või arvutist tulevaid teateid jne.

Kui varasemalt esimese põlvkonna raamidega kostis teistele üsna hästi, mida kandja oma prillisangast kuuleb, siis nüüd on seadet täiustatud: väidetavalt pildi üks kõlar laskma suunatult kõrva sisse heli, sama kõlari teine membraan aga tegutseb tüüpilise aktiivse mürasummutajana, vaigistades ümbruses olijate jaoks sedasama heli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles