KÕIGE JAOKS ON ÄPP Messil näidatakse nutikat pipragaasi ja mobiiliga sääsehammustuse ravimist

tehnika.postimees.ee
Copy
Tuntud ja vähemtuntud tehnoloogiaettevõtted on järgmisel nädalal Las Vegases, kus tehnoloogiamessil CES tutvustatakse uusi tarbijatele suunatud lahendusi. See Sabre nutikas pipragaas näiteks sisaldab äppi ja on ühenduses nutitelefoniga, et abi kutsuda.
Tuntud ja vähemtuntud tehnoloogiaettevõtted on järgmisel nädalal Las Vegases, kus tehnoloogiamessil CES tutvustatakse uusi tarbijatele suunatud lahendusi. See Sabre nutikas pipragaas näiteks sisaldab äppi ja on ühenduses nutitelefoniga, et abi kutsuda. Foto: Sabre

Väljend, et kõige jaoks on kuskil mingi äpp, peab paika vähemalt nende uute ootamatute toodete puhul, mis tulevad esitlusele järgmisel nädalal Las Vegases algaval tehnoloogiamessil CES. Nimelt võib seal näha pipragaasi, mis on mobiiliäpiga ühendatav ning lahendust, mis teeb mobiilist sääsepunnide ravija. Samuti saab vaid viie minutiga pildi põhjal tehisintellektilt teada, mida on vaja näonahaga ette võtta.

Nutikas pipragaas on ballooniga, millel loodud Bluetooth-ühendus nutitelefoniga. Lihtsalt öeldes saadab telefon appikarje, kui oma pipragaasist sutsaka lased, et ei peaks ohtlikus olukorras sellega eraldi tegelema hakkama, kui kallale kiputakse.

Uut toodet esitleb tehnoloogiamessil CES maailma suurim pipragaasi tootja Sabre. Nende pakutav SMART pipragaas (SMART Pepper Spray) aitab inimestel ohu korral loodusliku pipragaasiga end kaitsta ning samal ajal abi kutsuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles