Kim Jong-un külastab raketitehast, kus toodetud lennumasinatega külvatakse Ukrainas surma.
Kim Jong-un külastab raketitehast, kus toodetud lennumasinatega külvatakse Ukrainas surma. Foto: KCNA

Põhja-Korea keskuudisteagentuuri (KCNA) hiljuti avaldatud pildid näitavad, et Põhja-Korea on kiirendanud oma lühimaa ballistiliste rakettide KN-24 tootmist. Need raketid paigaldatakse nii roomiksoomuki kui ka sõjaväeveokite šassiile, mis näitab nende sõjalise võimekuse olulist suurenemist. Seda arengut nende relvastuse tootmises täheldati Põhja-Korea juhi Kim Jong-uni visiidi ajal rakette tootvasse tehasesse. Põhja-Korea sõjatööstus on omalaadne kark, millega Venemaa ukerdab seisu, kus võidakse tulevikus ka nendeta hakkama saada – iseasi, kas seda tahetakse.



 

Roomikveokeil K-24 stardikompleksid. Igasse mahub kaks surma külvavat raketti. Põhja-Korea suudab neid orjatöö abil masstoota ilmselt tuhandeid ning need on veel lonkava Vene sõjatööstuse jaoks igati abistavaks karguks.
Roomikveokeil K-24 stardikompleksid. Igasse mahub kaks surma külvavat raketti. Põhja-Korea suudab neid orjatöö abil masstoota ilmselt tuhandeid ning need on veel lonkava Vene sõjatööstuse jaoks igati abistavaks karguks. Foto: KCNA
Kommentaarid (4)
Copy