MAAILMA PARIMAD 13. koht – Nemanja «huNter» Kovač

Steven Tiirik
Copy
Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

Aasta parimate «Counter-Strike’i» mängijate valimistel saavutas 13. kohta Kovačide dünastia vanem liige huNter.

Nemanja «huNter» Kovač mängib sarnaselt oma sugulase NiKoga G2 ridades. Eelmise kalendriaasta jooksul võitis huNter IEM Katowice ja IEM Cologne turniirid. Veel väga mitmel turniiril pääseti ka poolfinaali.

Aasta alguses mängitud IEM Katowice lõppes huNteri jaoks veel eriti hästi. Lisaks turniiri võidukarikale ja 400 000 dollari suurusele auhinnarahale pärjati teda ka turniiri parima mängija tiitliga.

G2 ridades mängib Bosnia ja Hertsegoviina 28-aastane veteran juba 2019. aastast. Selle aja jooksul on võidetud kolm suurturniiri. Kaks neist mullu ja esimene 2022. aasta lõpus.

Lisaks esikohtadele on huNter koos meeskonnaga loomulikult teeninud suure hulga ka G2 puhul juba legendaarseks saanud hõbemedaleid.

Kui pidada silmas vaid LAN-turniire, siis on huNteril G2 eest mängitud aja jooksul kogunenud kuus hõbemedalit. See pole huNteril aga takistanud end juba neljandat aastat järjest parima 20 hulka mängida.

HLTV 20 parima mängija nimistusse kuulub kahtlemata ka huNteri sugulane Nikola «NiKo» Kovač, keda ennustatakse teisele või kolmandale kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles