MAAILMA PARIMAD 12. koht – David «frozen» Čerňanský

Steven Tiirik
Copy
FaZe Clani värskeim liige David «frozen» Čerňanský on näidanud turniiril väga häid tulemusi
FaZe Clani värskeim liige David «frozen» Čerňanský on näidanud turniiril väga häid tulemusi Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

Aasta kõige tugevamate «Counter-Strike’i» mängijate nimistu 12. koha mängis välja FaZe Clani uusim liige David «frozen» Čerňanský.

21-aastase mängumehe jaoks on tegu teise aastaga järjest 20 parima seas olla. Mullu nimetati ta aasta paremuselt 17. mängijaks.

Kuigi hetkel kuulub Slovakkia tugevaim «CS2» mängija FaZe Clani koosseisu, siis lõviosa eelmisest aastast ja tegelikult ka kogu oma karjäärist on frozen veetnud Mouzi ridades.

Pärast ropzi lahkumist Mouzist 2022. aastal sai frozen nautida staarmängija rolli ja ei saaks kuidagi väita, et ropzi kingad liiga suureks oleks jäänud.

Loomulikult andis meeskonna tugevaima mängija lahkumine tunda, aga 2023. aastal suutis Mouz koos frozeniga juba taas turniiridel konkureerida ja võideti ka ESL Pro League 18. hooaeg.

Lisaks on frozen saanud eelmise aasta jooksul kaela kolm hõbemedalit IEM Dallas, CS Asia ja Blast World Final turniiridelt. Viimasel turniiril osales frozen juba FaZe Clani eest mängides.

Palju on spekuleeritud, et kas Russel «Twistzz» Van Dulkeni lahkumine ja frozeni asemele toomine oli just samm edasi. Nüüd on HLTV sellele oma hinnangu andnud. Lahkuv FaZe’i liige saavutas kaheksa kohta madalama tulemuse kui uus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles