MAAILMA PARIMAD 11. koht – Nicolai «device» Reedtz

Steven Tiirik
Copy
Foto: BLAST Premiere - MICHAL KONKOL

Legend on tagasi! Juba üheksandat korda on maailma 20 parima mängija nimekirjas Astralise ja paljude arvates ka läbi aegade parim mängija Nicolai «device» Reedtz.

Device’i nimi ei vaja tutvustamist uuele ega vanale «Counter-Strike’i» huvilisele. Taani superstaar on aktiivselt maailma 20 parima mängija hulgas figureerinud juba 2014. aastast alates.

Vahele jäi vaid 2022. aasta ja seda seetõttu, et device lihtsalt ei mänginud. Astralis oli lagunenud ja NiP’i ridades ei leidnud device oma kohta. 2022. aasta lõpus liitus mees aga uuesti oma endise koduklubi Astralisega ja siin me jälle oleme.

Üheksas kord HLTV 20 parima seas tähistab kindlat rekordit. Saavutusele kõige lähemal on hetkel s1mple ja NiKo, kelle puhul võib eeldada, et nad teevad sel aastal oma kaheksanda etteaste parimate seas.

Kuigi device koos tiimiga sel aastal karikaid ei võitnud, siis individuaalselt oli Astralise snaiper täiesti pidurdamatu. Kogu statistikast on raske midagi konkreetselt välja tuua, sest häid näitajaid on lihtsalt nii palju.

Kõige olulisema näitaja, ehk keskmise HLTV reitingu poolest oli device aasta neljas parim mängija.

Varasemalt on device valitud HLTV poolt muuhulgas teiseks kõige paremaks mängijaks ja neli korda kolmandaks. Device oli «CS:GO» ajaloo kolmas kõige rohkem auhinnarahasid teeninud mängija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles