LG näitab tehnikamessil maailma esimest läbipaistvat telerit

tehnika.postimees.ee
Copy
Liitreaalsus hiilib tubadesse: LG tõi täna välja oma esimese läbipaistva juhtmevaba teleri, mille võib nagu klaasi tõsta kas akna alla või toa keskele, ilma et see valgust varjutaks.
Liitreaalsus hiilib tubadesse: LG tõi täna välja oma esimese läbipaistva juhtmevaba teleri, mille võib nagu klaasi tõsta kas akna alla või toa keskele, ilma et see valgust varjutaks. Foto: LG Electronics

LG esitleb täna Las Vegases alanud tehnoloogiamessil CES oma uut läbipaistva ekraaniga nutitelerit, mis on lisaks juhtmevaba – nii heli kui pilt edastatakse ekraanile eemal asuvast juhtseadmest, mille saab kodus silma alt ära peita. Läbipaistev kodukino võib aga asuda kasvõi akna ees, sest kui seda parajasti ei kasuta, ei varja ekraan vaadet ega valgust.

LG pole veel avaldanud, kui palju läbipaistev teler maksma hakkab, kuid eeldatavasti on see väga kallis. Oletatakse, et hind on kuuekohaline.

LG SIGNATURE OLED T on välja- või sisselülitamisel läbipaistev. Selles olekus saab ka kuvada erinevaid kujutisi, mis siis ilmuvad justkui teleka taga asuva seina või akna ette ja on piisavalt eredad, et näivad omaette liitreaalsuse asjadena ringi hõljuvat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles