MAAILMA PARIMAD 9. koht - Martin «stavn» Lund

Steven Tiirik
Copy
Foto: BLAST Premiere - MICHAL KONKOL

Äsja Astralisega liitunud noor Taani mängumees Martin «stavn» Lund tegi spetsialistide hinnangul oma karjääri parima aasta.

Stavn oli esimest korda maailma kahekümne parima mängija seas ära märgitud 2020. aastal, kui ta saavutas 12. koha. Tänavu valiti hetkel vaid 21-aastane taanlane parimate hulka juba neljandat korda järjest.

Kuigi stavn on kirjas Astralise ridades, siis mängis ta terve 2023. aasta Heroicu eest. Aasta ainukese tiitlina võideti Blasti kevadturniir. IEM Rio ja IEM Katowice turniiridel pääseti finaali, aga seda võita ei suudetud.

Aasta läks stavni ja Heroicu jaoks siiski suures pildis sujuvalt allamäge – aastat alustati HLTV edetabeli esikoha nimel konkureerides ja turniiridel neid kardeti, siis peagi lagunes tiim mentaalselt koost ja hiljem mindi laiali ka füüsiliselt.

Stavni ja Heroicu viimane koostöö oli ESL Pro League 18. hooaeg. Septembris mängitud turniir osutus Heroicu jaoks tõsiseks katsumuseks ja edasi ei pääsetud isegi alagrupist. Astralisega liitus stavn novembris, aga esimesed mängud said peetud alles jaanuari alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles