MAAILMA PARIMAD 8. koht - Dmitry «sh1ro» Sokolov

Steven Tiirik
Copy
Foto: PGL - STEPHANIE LINDGREN

Aasta alguses ilmselt mäekõrguseid ootusi omanud Dmitry «sh1ro» Sokolov saavutas eelmisel aastal parimate mängijate nimistus kaheksanda koha.

Cloud9 näol oli tegu äärmiselt ohtliku vastasega juba 2023. aasta alguses. Kui aga meeskonnaga liitusid electorNic ja Perfecto, oli fännidel usk, et Cloud9 hakkab «CS:GO» skeenet selle lõpukuudel jõuliselt domineerima.

Sh1ro oli varasemalt valitud maailma paremuselt kolmandaks mängijaks ja tema kaaslane ax1Le maailma tugevaimaks automaatrelva kasutavaks mängijaks. Endiste NaVi superstaaride lisandumine meeskonda pidi olema revolutsiooniline.

Uus koosseis ei suutnud aga suurt midagi. Kuigi meeskond oli täis individuaalselt ülitugevaid mängijaid, siis omavahel kokku need hammasrattad ei sobinud. Supertiim ei suutnud võita mitte ühtegi turniiri.

Aasta alguses, enne NaVi mängijate liitumist, suudeti küll korra Pro League 17. hooaja finaali pääseda, aga seal kaotati FaZe Clanile. Kehvade tulemuste tõttu tuli Cloud9 juhtkonnal teha muudatusi. Alates detsembrist mängib sh1ro Spiriti ridades.

Sh1ro asemele toodi meeskonda taaskord endine NaVi mängija Kirill «Boombl4» Mikhailov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles