UUS EKSTREEMTELEFON Samsung tõi välja ülivastupidava mobiili XCover7 (1)

tehnika.postimees.ee
Copy
Galaxy Xcover7 on mõeldud ärikasutajatele nendel töökohtadel, kus nutiseade saab palju vintsutusi, kuid sobib ka matkajale või neile kasutajatele, kellel telefon pidevalt käest kipub libisema. Militaarstandardi vastupidavus tagab kindlama kaitse.
Galaxy Xcover7 on mõeldud ärikasutajatele nendel töökohtadel, kus nutiseade saab palju vintsutusi, kuid sobib ka matkajale või neile kasutajatele, kellel telefon pidevalt käest kipub libisema. Militaarstandardi vastupidavus tagab kindlama kaitse. Foto: Samsung

Samsung tõi välja oma kestvustelefonide seeria uusima mudeli Galaxy XCover7. Tegemist on eriti vastupidava mobiiliga, mis saab hakkama keerulistes ilmaoludes ja välitingimustes ning talub vett, tolmu, vibreerimist ja kukkumist.

Võrreldes eelkäijaga on uus mudel pisut odavam, mille nimel on veidi tehtud järeleandmisi tehnilistes näitajates, kuid mitte vastupidavuses.

Näiteks on võrreldes eelkäijaga uuel mudelil tagaküljel üks, mitte kaks kaamerat. See üks on senisest parema 50 MP sensoriga, kuid ära on jäetud 8 MP kaamera.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles