MAAILMA PARIMAD 7. koht - Oleksandr «s1mple» Kostyliev

Steven Tiirik
Copy
Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

​Tänavu valiti paremuselt seitsmendaks «Counter-Strike’i» mängijaks NaVi superstaar, kahel eelmisel aastal maailma parimaks nimetatud Oleksandr «s1mple» Kostyliev.

Seitsmes koht on paljude hinnangul läbi aegade parima mängija jaoks muidugi lati alt läbi minek. Põhjus on sellel aga lihtne. Nimelt ei ole s1mple senimaani mänginud ühtegi ametliku «CS2» kohtumist.

Ajalugu on näidanud, et s1mple ei vaja rohkelt tiitleid ega Majorit, et end parimate nimistus esikohale vedada. Kui vaadata NaVi mängupilti, siis on lihtne aru saada miks temast nii palju räägitakse.

Paraku on parimate mängijate valimisel kriitilise tähtsusega, et mängija oleks tiimis aktiivne. Paljud on arvavad, et olenemata ligi pool aastat kestnud pausist peaks s1mple siiski esikohta väärima. Teised aga ütlevad, et mitteaktiivse mängija olemasolu nimistu ükskõik millisel kohal ei ole õiglane.

S1mple aasta tippsündmuseks jäi ESL Pro League 18. hooaja finaal, kus tuli vastu võtta kaotus Mouzi vastu. Kolmel korral külastas s1mple ka erinevate turniiride poolfinaale.

Kolmel korral maailma parimaks valitud ja kahel korral teiseks jäänud s1mple ise auhinnale reageerides liigset võidujoovastust välja ei näidanud.

S1mple on «Counter-Strike’i» uue mängu suhtes olnud ülimalt kriitiline ja mitte eriti koostööaldis. Mängu loojad on tema poole pöördunud, et legend saaks ise välja tuua peamised probleemid, mis teda häirivad. Paraku pole s1mple pakkumisi vastu võtnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles