MAAILMA PARIMAD 4. koht - Ilya «m0NESY» Osipov

Steven Tiirik
Copy
Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

2023. aasta paremuselt neljandaks mängijaks ja pingereas teiseks AWP-mängijaks valiti alles 18-aastane imelaps Ilya «m0NESY» Osipov.

M0NESY sai sisuliselt üleöö kuulsaks, kui ta 2022. aastal liitus NaVi akadeemiast G2 põhitiimiga. Paljud pidasid seda ulmeliseks, aga teda võrreldi oma esimesel profikarjääri aastal juba s1mple’iga. Tänaseks on reaalsus see, et m0NESY saavutas parimate mängijate edetabelis kõrge koha.

Ka karikate poolest polnud m0NESY aasta just halb. Võita suudeti IEM Katowice ja IEM Cologne. Inividuaalselt kõige parema esituse tegi m0NESY «CS2» avaturniiril IEM Sydney, kus tema keskmine reiting oli 1.38.

M0NESY on veel nomineeritud kahes kategoorias: Parim AWP mängija ja“aasta tipphetk. Auhinna aasta kõige ilusama momendi eest võitis m0NESY ka eelmisel aastal.

Lisaks jagatakse HLTV auhindade galal välja mitmeid muid auhindu ja loomulikult peaauhind, kus on nomineeritud ka eestlane Robin «ropz» Kool.

Ropz võitleb koos NiKo ja ZywOo’ga aasta parima mängija tiitli nimel. Samuti on ropz veel nomineeritud kategoorias «aasta raundilõpetaja».

Lisaks võib Eestisse tulla veel üks auhind. YouTuber NadeKing koos kahe kolleegiga hoiavad pöidlaid peos, et endale krabada võit «aasta sisulooja» kategoorias.

HLTV auhindade gala algab Eesti aja järgi 13. jaanuaril kell 19:00. Üritusel saab silma peal hoida HLTV Twitch.tv kanalilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles