HLTV auhinnagalal tunnustati «Counter-Strike’i» parimaid

Steven Tiirik
Copy
Blast Premiere World Finals 2023 parimaks mängijaks nimetati Vitality snaiper Mathieu «ZywOo» Herbaut (karikat hoidmas)
Blast Premiere World Finals 2023 parimaks mängijaks nimetati Vitality snaiper Mathieu «ZywOo» Herbaut (karikat hoidmas) Foto: BLAST Premiere - MICHAL KONKOL

13. jaanuaril toimus Serbias järjekordne HLTV auhindade gala. Üritusel jagati hulgaliselt auhindu. Maailma parimaks mängijaks nimetati prantslane Mathieu «ZywOo» Herbaut.

Ürituse peaauhinnaks oli loomulikult aasta parima mängija tiitel, mille võitis Vitality superstaar Mathieu «ZywOo» Herbaut. Teise koha saavutas G2 eest mängiv Nikola «NiKo» Kovač ja ametlikult maailma kolmas parim mängija on eestlane Robin «ropz» Kool.

Kuigi ropz sai kolmest kõige kehvema koha, siis oli tegelikult tegu tema karjääri parima tulemusega. Kunagi varem ei ole ükski eestlane HLTV edetabelisse pääsenud, aga ropz figureerib seal juba kuuendat aastat järjest.

ZywOo jaoks oli see juba kolmas kord aasta esinumber olla. Nüüd on ta taaskord viigipulgal oma suurima konkurendi, hetkel mitte aktiivselt mängiva Oleksandr «s1mple» Kostylieviga.

Prantslane võitis veel mitu auhinda. ZywOo nimetati maailma parimaks AWP mängijaks ja ühtlasi võitis ta ka auhinna aasta kõige ilusama tipphetke eest. Koos Vitality meeskonnaga võitis ta ka aasta meeskonna auhinna.

Kategoorias «aasta raundialustaja» võitis auhinna NiKo. Eestlane Robin «ropz» Kool võitis aga vastupidises kategoorias, ehk «aasta raundilõpetaja». Aasta parima ankru ehk sisuliselt parima kaitsemängija tiitli võitis samuti Vitality eest mängiv Magisk.

Aasta parimaks treeneriks ja kapteniks valiti mõlemad eelmisel aastal Vitality ridades veetnud zonic ja apEX.

Ropz polnud üritusel aga ainuke nomineeritud eestlane. Kategoorias «aasta sisulooja» sai väga napi teise koha eestlasest YouTuber NadeKing.

Naiste arvestuses nimetati taaskord aasta parimaks tiimiks Nigma Galaxy ja parimaks mängijaks Ana «ANa» Dumbravă. Kummaski kategoorias võrreldes eelmise aastaga muutusi pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles