ELA ROHKEM Uus minimalistlik telefon tahab sind ekraani kerimisest võõrutada

tehnika.postimees.ee
Copy
Kas see on üks järjekordne pärast-nutitelefone-kontseptsioon või võib Minimal Phone´ist tõesti asja saada? See selgub veebruaris, kui idufirma hakkab uut tüüpi seadme tootmise toetuseks raha koguma. Selle mobiili e-paberist ekraanil ei saa videoid vaadata ega sotsiaalmeediat lehti kerida, kuid mõned muud vajalikud äpid on siiski olemas koos täisklaviatuuriga.
Kas see on üks järjekordne pärast-nutitelefone-kontseptsioon või võib Minimal Phone´ist tõesti asja saada? See selgub veebruaris, kui idufirma hakkab uut tüüpi seadme tootmise toetuseks raha koguma. Selle mobiili e-paberist ekraanil ei saa videoid vaadata ega sotsiaalmeediat lehti kerida, kuid mõned muud vajalikud äpid on siiski olemas koos täisklaviatuuriga. Foto: Minimal Phone

Uus telefon, mida keegi veel päriselt näinud pole, lubab meid võõrutada praeguse aja suurimast epideemiast – ekraani kerimisest, kuid toob siiski taskusse kõik hädavajalikud äpid ning lisaks pakub e-paberist ekraaniga seade täisklaviatuuri, millega end sõnumisaatmisest eemal hoida ei saa, pigem vastupidi.

Minimal Phone tahab olla järjekordne nutitelefonide ajastu järgne mobiil, mille peale käib juba kõva võistlus: hiljuti tutvustati CES-il ilma äppideta tehisintellekti juhitavat omapärast Rabbit R1 AI telefoni, samuti on Apple´i endised insenerid välja toonud ka suisa ilma ekraanita, kuid peopesaprojektoriga rinnale kinnitatava AI Pin telefoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles