Kuuldused Hyperloopi surmast olid ennatlikud? Maailma esimene torutransport alustab Veneetsiast

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Reisijad paigutatakse uues transpordiliigis alla 50 kohaga magnethõljukiga kapslitesse, mis kihutavad hõrendatud õhuga torus lennukikiirusel. Esimene selline liin loodetakse ehitada Itaaliasse.
Reisijad paigutatakse uues transpordiliigis alla 50 kohaga magnethõljukiga kapslitesse, mis kihutavad hõrendatud õhuga torus lennukikiirusel. Esimene selline liin loodetakse ehitada Itaaliasse. Foto: HyperloopTT

HyperloopTT koos Hyperloop Italiaga alustas ettevalmistusi transporditehnoloogia Hyper Transfer arendamist kauba ja reisijate vedamiseks. Kui see valmis saab, peaks see olema maailma esimene töötav kommertslik Hyperloopi süsteem, mis hakkab ühendama Veneetsiat ja Padovat Itaalias ülikiire hõrendatud õhuga torudes liikuva hõljukrongiga.

Hyperloop Transportation Technologies (HyperloopTT), mis keskendub Elon Muski rohkem kui kümme aastat tagasi välja käidud ideele vaakumtorudes tulevikutranspordist, plaanib oma tehnoloogia esimest korda maailmas käiku lasta koostöös Itaalia tööstusettevõtete Webuild ja Leonardo ühisettevõttega, mis võib viia maailma esimese kaubandusliku Hüperloopi süsteemi ehitamiseni Itaalias.

Eelmise aasta lõpus aga lõpetas Hyperloop One Ameerika Ühendriikides tegevuse, kuna ei suutnud leida tehnoloogiale ostjaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles