Uue odava Tesla tootmiseks nõuab Musk liinitöölistelt, et nad teeksid just seda

tehnika.postimees.ee
Uuendatud 1. veebruar 2024, 23:17
Copy
Milline hakkab välja nägema Tesla taskukohane mudel, seda avalikkus ei teagi. Küll aga on Elon Muskil selge, mida peavad töötajad tegema, et selle hind oleks Hiina elektrisõidukite omadega konkurentsivõimeline.
Milline hakkab välja nägema Tesla taskukohane mudel, seda avalikkus ei teagi. Küll aga on Elon Muskil selge, mida peavad töötajad tegema, et selle hind oleks Hiina elektrisõidukite omadega konkurentsivõimeline. Foto: Pexels

Elon Musk on lubanud juba järgmisel aastal taskukohast Teslat. Samas on ta veendunud, et see saab sündida vaid siis, kui töötajad end jäägitult selle loomisse pühendavad. Masstootmises oli selline tava kasutuses II maailmasõja aegsetes sõjatehastes.

Tesla tegevjuht Elon Musk hoiatab oma töötajaid, et nad peavad magama – ja tundub, et peaaegu elama – ettevõtte Texase tootmistehases, et autotootja suudaks toota taskukohase elektriauto massidele, teatab Business Insider.

«See saab olema keeruline tootmismahtude kasvatamine,» vahendab uudisteagentuur Muski öeldut töötajatele peetud kõnest kolmapäeval. «Me magame tootmisliinidel... peaaegu. Mitte peaaegu, me tõesti magamegi seal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles