ARVUSTUS Tehisaru massidesse: Samsung Galaxy S24 Ultra teeb otsa lahti (1)

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy

Tehisaru päästis vaikselt paigal tammuva mobiilimaailma vaikuse küüsist ja nüüd, 2024. aastal hakkavad järjest välja tulema seadmed mänguasjadest arvutiteni, mida juhib uutmoodi kunstmõistus. Samsungi uus Galaxy-seeria tegi aasta alguses otsa lahti. USA-s San Joses välja kuulutatud telefonid olid küll ka muus osas nagu ikka natuke kiiremad, paremad ja võimsamad, kuid seekord oli rõhk hoopis tarkvaral.

Samsung Galaxy S24 Ultra on välja kuulutatud kolmest mudelist traditsiooniliselt võimsaim ja suurim, kuhu Samsung on sisse pannud oma kõige vingemad tehnoloogiad. Tavapäraselt on sel telefonil suurim ekraan, suurim aku, parim kaamerakomplekt ning puutepliiats, mis käib telefoni korpuse sisse peitu. Kuid tehisaru funktsioone jagab tippmudel ka odavamate telefonidega.

Samas võib kohe etteruttavalt öelda, et enamus tehisintellekti funktsioone, mida Samsung Galaxy AI-ga välja reklaamib, on juba kuskil varem nähtud. Kuid need on olnud kuhugi ära peidetud, ei ole nii hästi töötanud või on olnud ebamugavad kasutada. Samsung proovib oma esimese Galaxy AI telefoni need asjad lihtsaks ja heaks teha. Vaatame, kas õnnestub.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles