FaZe Clan ja ropz alustasid IEM Katowice «CS2» turniiri edukalt

Steven Tiirik
Copy
Robin Kool
Robin Kool Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

FaZe Clan lõpetas Poola «CS2» suurturniiril esimese mängu võidukalt. Nüüd ootab ees Türgi parim meeskond.

Käesoleva aasta «CS2» esimene tõeline suurturniir sai alguse 3. veebruaril. A- alagrupis astus võistlustulle ka Robin «ropz» Kooli meeskond FaZe. Eestlase kodutiim alistas oma esimese vastase 2-0 seisuga.

Õnneliku juhusena sai ropz oma esimeseks vastaseks kõige madalama HLTV edetabeli positsiooniga tiimi turniiril. Poola meeskond Rebels asub pingereas alles 118. kohal

Juba IEM Katowice esimesed kohtumised mängitakse kolmest parim formaadis. Rebels valis oma kaardiks Nuke. FaZe’i kaardivalik langes Ancienti kasuks. Kolmandaks valiti Anubis, aga seda vaja ei läinud, sest FaZe võitis esimesed kaks kaarti vastavalt 13-9 ja 13-7 seisudega.

Rebels jätkab turniiri kaotajate voorus, kus nende esimeseks vastaseks on Falcons. FaZe on nüüd aga grupi poolfinaalis, kus 4. veebruaril kell 20:30 mängitakse Türgi meeskonna Eternal Fire vastu.

Eternal Fire ridadest üks tuntumaid nimesid on Özgür «woxic» Eker. 25-aastane mängumees veetis 2020. ja 2021. aastal aega Mouzi ridades. Samal ajal mängisid tiimis ka FaZe’i mängijad ropz, karrigan ja frozen.

Lisaks sai maailma paremuselt kolmas mängija Robin «ropz» Kool Poolas ka füüsilisel kujul kätte oma HLTV auhindade galal teenitud auhinnad.

Intel Extreme Masters ehk IEM on üks maailma suurimaid e-spordi turniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles