Eesti parim «CS2» mängija pääseb järjekordselt suurturniiri publiku ette mängima

Steven Tiirik
Copy
Robin Kool ja FaZe Clan pidid võtma IEM Katowice finaalis vastu valusa kaotuse. Foto jäädvustatud 2023. aasta Pariisi Majoril.
Robin Kool ja FaZe Clan pidid võtma IEM Katowice finaalis vastu valusa kaotuse. Foto jäädvustatud 2023. aasta Pariisi Majoril. Foto: BLAST.tv - MICHAL KONKOL

Robin «ropz» Kool ja FaZe Clan astusid suure sammu IEM Katowice karika suunas. Mäng Spiriti vastu ostsustab, kas jätkatakse veerand- või poolfinaalis.

4. veebruaril mängis FaZe oma turniiri teise kohtumise Eternal Fire vastu. Tasavägises kohtumises mängiti kaks lisaaega, aga eestlase kodutiim suutis kohtumise siiski 2-1 võita.

Esimesed kahe kaardi jooksul ei leidnud FaZe oma mängu täielikult üles. Inferno võideti 16-14 ja Anubises tuli vastu võtta 16-13 kaotus.

Kahele tasavägisele kaardile järgnes aga Nuke. Seal nägime lõpuks seda FaZe’i, keda oleme harjunud nägema. Eestlase tiim võitis kaardi 13-5 seisuga. Kohtumise parimaks mängijaks valiti lätlane Helvijs «broky» Saukants.

Järgmisena mängib FaZe tugevas hoos Spiriti vastu. Seekord osaleb turniiril ka nende parim mängija Danil «donk» Kryshkovets. 17-aastase mängija keskmine HLTV reiting viimase kolme kuu jooksul on olnud 1.43. Seevastu näiteks FaZe’i ridadest parim reiting on ropzil ja see on 1.19.

Katowice play-in turniiril võitis Spirit mulluse Majori suurüllatajat Apeksit kaardil Ancient seisuga 13-0. Mäng FaZe’i ja Spiriti vahel leiab aset 6. veebruaril hinnanguliselt kell 17:30.

Kuigi FaZe ja Spirit on oma grupi finaali pääsemisega mõlemad kindlustanud koha turniiri play-off voorus, pääseb kohtumise võitja otse poolfinaali ja teine peab esmalt läbima ka veerandfinaali.

Intel Extreme Masters ehk IEM on üks maailma suurimaid e-spordi turniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles