Kas Eesti tugevaim «CS2» mängija pääseb järjest seitsmendasse suurturniiri finaali?

Steven Tiirik
Copy
Robin Kool
Robin Kool Foto: HLTV

Robin «ropz» Kool ja FaZe Clan on heas hoos. Lausa nii heas, et turniir, kus nad ei pääsenud finaali, toimus viimati 2023. augusti lõpus. IEM Katowice 2024 finaali pääsemiseks tuleb läbida veel vaid üks takistus.

Veerandfinaali G2 vastu läbis FaZe vägagi enesekindlalt, kohtumine võideti 2-0 seisuga. Esmalt võitis FaZe 13-9 vastaste poolt valitud Inferno. Seeria lõpetati Ancient kaardil, kus FaZe võitis 13 raundi ja kaotas vaid 6.

Robin Kooli ja FaZe Clani järgmiseks vastaseks saab taaskord Mouz. Tundub, et need kaks kohe ei saa ilma teineteiseta. Alates «CS2» väljatulekust on need tiimid omavahel kohtunud viis korda ja FaZe on kõik need kohtumised võitnud. Kokku 12 mängitud kaardist on Mouz suutnud võita vaid kaks. FaZe’i poolt kaotatud kaartideks olid Vertigo ja Mirage.

Kui FaZe peaks kohtumise võitma, siis jätkavad nad oma võimsat seeriat. Nimelt alates ajast, kui turniiridel vahetati «CS:GO» välja «CS2» vastu, pole eestlase kodutiim mitte ühelgi turniiril leppinud vähemaga kui finaaliga.

Võita on suudetud IEM Sydney, Thunderpick World Champions, CS Asia ning Blast Spring Groups turniirid. Finaalis tuli kaotusega leppida Blast Fall Finals ja Blast World Finals sarjades. Seejuures mõlema kaotuse taga seisis Vitality, kes hetkel käimasolevalt turniiril on välja langenud.

Mäng FaZe’i ja Mouzi vahel toimub 10. veebruaril kell 17:15. Kohtumise võitja liigub turniiri finaali. Teine finalist selgub Spiriti ja Falconsi omavahelisest kohtumiset.

Intel Extreme Masters ehk IEM on üks maailma suurimaid e-spordi turniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles