VIDEOD Apple´i virtuaalprillid on toonud tänavatele veidralt käituvad inimesed

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Apple Vision Pro on jõudnud USA Apple´i poodides juba müügile ning esimesi kasutajaid on nähtud tänavatel ja mujal avalikes kohtades. Pilt on illustreeriv.
Apple Vision Pro on jõudnud USA Apple´i poodides juba müügile ning esimesi kasutajaid on nähtud tänavatel ja mujal avalikes kohtades. Pilt on illustreeriv. Foto: ETIENNE LAURENT / EPA / SCANPIX

Apple´i uued liit- ja virtuaalreaalsuse prillid Vision Pro on päris kallid (ligi 3260 eurot USAs) ja nende esimesed omanikud ei raatsi seadmest loobuda mõnikord isegi tänaval kõndides. Nii on nähtud metroos või ülekäigurajal veidralt tõmblevaid inimesi - tegelikult juhivad nad enda ümber olevaid tehismaailma ekraane, mõnikord aga näitlevad niisama, sest liikudes polegi võimalik kõiki funktsioone kasutada.

Juba on märgatud esimesi kasutajaid Vision Pro-ga rulatamas, autot juhtimas, restoranis söömas. Kas see ongi tuleviku tänavapilt? Mõned avaldatud videod maalivad tõesti lähiajast üsna kummalise pildi.

Sotsiaalmeedias X avaldatud videos katsub metroos sõitja õhus justkui erinevaid kujutletavaid asju. Ilmselt nihutab ta oma ekraane ja tegeleb virtuaalsetes akendes kolmemõõtmeliste asjade juhtimisega, võib-olla teeb isegi kontoritööd?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles