Eesti parim «CS2» mängija vajab aasta suurimale turniirile pääsemiseks vaid ühte võitu

Steven Tiirik
Copy
Robin Kool ja FaZe
Robin Kool ja FaZe Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

Ettevalmistused «CS2» esimeseks Majoriks on alanud. Eesti parima mängija Robin «ropz» Kooli kodumeeskond FaZe Clan vajab turniirile pääsemiseks ühte võitu.

14. veebruaril alanud Majori kvalifikatsiooniturniir ehk RMR algas eestlase Robin «ropz» Kooli ja FaZe Clani jaoks hästi. Kui tihti kipub FaZe turniiride esimesed mängud kaotama, siis seekord näidati kindlat mängu nii 9 pandas kui ka Falconsi vastu.

Kaotus tuli siiski vastu võtta kolmandas ja otsustavas mängus, mis oleks FaZe’i kiirelt põhiturniirile saatnud. Kohtumine G2 vastu kaotati 0-2 seisuga, esmalt 13-8 Anubis ja pärast 13-9 Ancient kaartidel.

Kolme võiduga pääseski esimesena Majori osalejate sekka G2. Esimene turniirile mittepääseja oli üsnagi üllatavalt Ninjas in Pyjamas. Kuigi kõik teadsid, et meeskond on oma tugevaimast vormist valgusaastate kaugusel, siis kolme järjestikust kaotust ei oodatud.

0-3 seisuga peab paraku leppima ka Into the Breach ja 3DMAX mängu kaotaja. Vastupidi aga parima võimaliku seisu ehk 3-0 saab veel lisaks G2 meeskonnale saavutada Virtus.pro ja NaVi kohtumise võitja.

RMR-turniiril tuleb väljalangemise vältimiseks viiest maksimaalsest mängust kolm võita. Meeskonnad, kes võidavad kaks, aga kaotavad kolm kohtumist, saavad võimaluse turniirile pääseda viimase võimaluse voorust.

PGL Major Copenhagen 2024 põhiturniir saab alguse 17. märtsil. Majori puhul on tegu «CS2» maastiku kõige olulisema turniiride seeriaga, mida nimetatakse ka maailmameistrivõistlusteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles