Verivärsked Tesla Cybertruckid juba roostetavad (1)

tehnika.postimees.ee
Uuendatud 16. veebruar 2024, 21:50
Copy
Tegelikkuses on roostejäljed tagasihoidlikumad, kui Midjourney–tehisaru loodud kujutisel. Samas ütlevad mõned, et selline mõõdukas rooste-paatina on isegi omapärane disainielement.
Tegelikkuses on roostejäljed tagasihoidlikumad, kui Midjourney–tehisaru loodud kujutisel. Samas ütlevad mõned, et selline mõõdukas rooste-paatina on isegi omapärane disainielement. Foto: Midjorney tehisaru kujutis

Tesla alustas oma kauaoodatud Cybertrucki tarneid klientidele vaid paar kuud tagasi. Selgus, et masina ebatavaline roostevabast terasest väliskest, mis suudab tõrjuda kuule, kuid mitte plekke, on osutunud omanikele peavaluks.

Üks Cybertrucki omanik märkis foorumis, et tema autole hakkasid vihmaga sõitmise tagajärjel juba kahe päeva möödudes ilmuma väikesed oranžid täpid. «Võtsin oma Cybertrucki täna käsile,» kirjutas ta. «Müügimees mainis spetsiaalselt, et Cybertruckidel tekivad vihmaga oranžid roostelaigud, mis nõuavad sõiduki poleerimist.»

Cybertrucki omanik postitas pärast sõiduki seebiga pesemist pildid, mis ei andnud eriti palju lootust. Näha oli kerepaneele, millel väikesed oranžid täpid. Teine kasutaja märkas oma autol sarnaseid oranže täppe pärast vihmases Los Angeleses sõitmist. «Nad tunnistasid, et tegemist on korrosiooniga ja ütlesid, et helistavad mulle järgmisel kuul, kui tööriistad on kohale jõudnud ja nad saavad midagi ette võtta,» kirjutas kasutaja pärast oma sõiduki viimist kohalikku teeninduskeskusesse. «Minu Cybertruckil on läbisõit 381 miili, sest ta on veetnud suurema osa 11 päevast maja ees parklas.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles