ARVUSTUS Peokõlar ratastel: Sony XV800 raputab tolmu

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Sony peokõlar plingib ülevalt- ja altservast, teeb nahka läbistavaid basse ja paneb peo püsti, kuid leidub ka üks oluline ostutuhina jahutaja.
Sony peokõlar plingib ülevalt- ja altservast, teeb nahka läbistavaid basse ja paneb peo püsti, kuid leidub ka üks oluline ostutuhina jahutaja. Foto: Kaido Einama

Kui mõni noorema põlvkonna esindaja tuleb vanematele rääkima, et tahaks endale Bluetooth-kõlarit, siis ilmselt ei oskaks ta sellist ratastel hiiglast oodata, nagu kohe testime. Aga üllatus oleks kindlasti suur, sest see on peokõlar, mis tõesti raputab korralikult, kui toas hääl põhja keerata. Lisaks teeb värvusmuusikat või annab telerist filmivaatamise õhtule juurde läbitungivat bassi. Kui aga hinnasilti vaadata, siis võib võimalik ostjaskond taanduda ürituste korraldajate või suurema villa omanikeni. 

Huvitava lisavõimalusena on see kohverkõlar kasutatav ka nutiseadmete laadijana näiteks elektrikatkestuste ajal. Ei õnnestunud küll proovida, mitu korda üht telefoni saab täis kõlarist ära laadida, aga paar korda ei paistnud tegevat akule veel midagi. Ikka näitas Sony mobiiliäpp üle 70%.

Muidu aga peaks kõlar akult mängima kuni 25 tundi ja laadimispesa on 1,5-amprine. Seega ei mingit kiiret laadimist, üsna aeglaselt, aga kindlalt. Sülearvuti jaoks jääb võimsust ilmselgelt väheseks ja Power Deliveryt ei maksa loota.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles