PILDID JA VIDEO Rootsi tehnoloogiafestivalil näidati Eesti iseliikuvat ostukäru (1)

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Ainsa Eesti firmana leidis Rootsi ühelt suurimalt tehnoloogiamessilt Tech Arena 2024 juhitava ostukoti või ostukäru ettevõtte Shop-e One. Nende iseliikuv ratastel seade äratas messil palju tähelepanu.
Ainsa Eesti firmana leidis Rootsi ühelt suurimalt tehnoloogiamessilt Tech Arena 2024 juhitava ostukoti või ostukäru ettevõtte Shop-e One. Nende iseliikuv ratastel seade äratas messil palju tähelepanu. Foto: Kaido Einama

Eelmisel nädalal Rootsis toimunud suur tehnoloogiaüritus Tech Arena 2024 tahab saada Põhjamaade suurimaks. Kohapeal on kohati palju deja vu tunnet: Helsingis, Tallinnas ja Riias on sarnaseid iga-aastasi üritusi olnud varemgi. Kuid Rootsi kui suurim turg ja tohutu Friends Arena võiksid tulevikus kohale meelitada Põhjamaade tehnoloogiafirmade koorekihi.

Tech Arena on idufirmade, tehnoloogiaettevõtete ja spetsialistide kohtumispaik, nagu on Soomes Slush, Tallinnas Latitude59, Tartus STARTUp Day ja Riias TechChill. Idufirmad võistlevad kõigil neil üritustel ka parima tiitli nimel, kuid lisaks on, nagu ühel messil ikka, üleval boksid, ja saab nii äpi kaudu kui kohapeal leida uusi kontakte.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles