Galaxy S24 ja S24+ ehk tehisintellektiga väiksemad vennad pürivad massidesse (2)

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Telefonid. Foto on illustratiivne.
Telefonid. Foto on illustratiivne. Foto: Kaido Einama

Samsungi uuest tipptelefonist sai pilkalt räägitud kui selle aasta esimesest tihedalt tehisaru funktsioone täis pikitud uudismudelist, mis 2024. aasta kunstmõistuse revolutsioonile avapaugu annab. Selle varjus tulid välja ka Galaxy S24 (kõige väiksem) ja Galaxy S24+ (keskmine), mis ilmselt saavad palju populaarsemaks, kui puutepliiatsiga suurim ja kallim tippmudel Galaxy S24 Ultra. Vaatame, mida väikevennad lubavad ja ei luba teha.

Kui valida Galaxy S24 ja S24+ vahel, siis osadel ostjatel polegi siin pikalt otsustada. Kui tahad kompaktset ja käepärast, siis võta S24, kui suurema ekraaniga (6,2-tolline vs 6,7-tolline), siis muidugi S24+. Kui eelarve jääb tuhande euro kanti, siis jällegi on valik lihtne: odavam mudel ehk S24. Kui kauem kestva akuga, siis S24+.

Hind ja suurus ongi põhilised erinevused, sest palju muid omadusi on täpselt samad: kiirus (sama kiibistik), ekraani kvaliteet (sama heledus) ning kaamerakomplekt (teeb samasuguseid pilte). Pluss-mudelil on veel pisut rohkem mälu ja natuke suurem aku, et avaramat ekraani paremini toita (4000 vs 4900 mAh). 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles