PILDID Omapärase välimusega nutitelefonist Nothing Phone tuli täna välja uus versioon

tehnika.postimees.ee
Copy
Uuel telefonil on uutmoodi paigutatud kaamerad ja teistsugune välimus, efektselt plinkivad glüüfid on aga alles endiselt koos läbipaistva korpusega.
Uuel telefonil on uutmoodi paigutatud kaamerad ja teistsugune välimus, efektselt plinkivad glüüfid on aga alles endiselt koos läbipaistva korpusega. Foto: Nothing

Nothing esitles täna oma värskeimat Phone (2a) nutitelefoni, millel on võimas protsessor, tagumisel küljel 50-megapiksline topeltkaamera, selge pildiga painduv AMOLED-ekraan ja omamoodi Androidil põhinev operatsioonisüsteem.

Nothing Phone (2a) telefon on tootja sõnul loodud inimestele, kellele meeldivad disainiuuendused ja innovatsioon ning kes teavad (ja ei tea), mida nad oma uuelt nutitelefonilt ootavad.

«Selle aasta eesmärgiks oleme võtnud enda edusammude kiirendamise ja Phone (2a) on meie esimene suur samm selle eesmärgi suunas. Phone (2a) võimaldab rohkematel inimestel saada osa meie innovaatilistest lahendustest, oleme kindlad, et sellest saab meie kõigi aegade enimmüüdud toode,» ütles ettevõtte Nothing tegevjuht ja kaasasutaja Carl Pei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles