Selle aasta ilmselt kõige ostetuimad telefonid jõudsid kohale

tehnika.postimees.ee
Copy
Välimuselt on kaks uut rahvatelefoni üsna ühesugused. Ilmselt jõuavad A55 ja A35 selle aasta müügiedetabelites kõrgetele kohtadele.
Välimuselt on kaks uut rahvatelefoni üsna ühesugused. Ilmselt jõuavad A55 ja A35 selle aasta müügiedetabelites kõrgetele kohtadele. Foto: Samsung

Kui aasta alguses räägime tavaliselt Samsungi uutest Galaxy S seeria tippmudelitest, jäävad need enamasti ajakirjanike testida – rahvas eelistab palju odavamat A-seeriat. Sellepärast ka rahvatelefonideks kutsutud A-seeria uued isendid ongi nüüd kohal: Galaxy A55 5G ja Galaxy A35 5G.

Tehnoloogiafirma Samsung tõi just avalikkuse ette firma uued A-seeria telefonid – Samsung Galaxy A55 5G ja Samsung Galaxy A35 5G. Neile on ajastule kohaselt lisatud nii tehisintellektil põhinevaid fotofunktsioone kui ka värskemaid ekraanitehnoloogiaid.

Mõlemad mobiilid on 6,6-tollise ekraaniga, 120-hertsise värskendussagedusega, Super AMOLEDi tehnoloogiaga, haruldase omadusena microSD-kaardipesaga, 5000 mAh akuga ja ekraanisisese sõrmejäljelugejaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles