Virtuaalse ringrajasõidu Eesti meistrivõistlused jätkusid ühe mehe võimsa soologa

E-Sport
Copy
Foto: EVAL

Eelmisel pühapäeval jätkati S-Link GT Eesti Meistrivõistlused 2024 sarja neljanda etapiga. Sõideti senistest radadest kahtlemata keerukaimal, milleks oli Mount Panorama ehk Bathurst Austraalias.

Erinevalt kõigist eelmistest etappidest polnud A-finaalis seekord sprindisõitu. See-eest kestis põhisõit tavalise ühe tunni asemel kaks tundi ja punkte jagati kahekordselt.

Ametlikest vabatreeningutest võttis osa 70 sõitjat, sel korral läbiti kõigi sõitjate peale kokku 8 231 ringi. Vabatreeningutel sõitnutest kiireima suhtes polnud taaskord küsimust, selleks oli Reno Kööts (McLaren 720S EVO).

Kööts näitas oma võimekust ja valmisolekut võistluseks ka kvalifikatsioonis, kus ta oli ainukene, kes suutis sõita välja ringiaja, mis jäi alla 2 minuti.

Seega ei tule üllatusena, et kahetunnise põhisõidu võitis pea 20-sekundilise eduga Reno Kööts. Teiseks tuli tema tiimikaaslane Juss Parek (McLaren 720S EVO). Kolmandana tuli üle joone Risto Kappet (McLaren 720S EVO).

AM-klassi parimad olid Janar Tiitus (McLaren 720S Evo), Rainis Värv (Aston Martin V8 Vantage) ja David Sultanjants (Ferrari 296 GT3).

EVAL S-Link GT sari jätkub 24. märtsil Itaalias Imola ringrajal. Naastakse tavalise sprindi- ja põhisõiduga formaadi juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles