«Counter-Strike 2» maailmameistrivõistlused on kohal!

Steven Tiirik
Copy
GamerLegion on küll mulluse Pariisi Majori finalist, aga käesolevale turniirile jõudsid nad vaid juhuse tahtel
GamerLegion on küll mulluse Pariisi Majori finalist, aga käesolevale turniirile jõudsid nad vaid juhuse tahtel Foto: MICHAL KONKOL

Kauaoodatud PGL «CS2» Major Copenhagen 2024 on lõpuks algamas. Esimeses faasis võistlevad edasipääsu nimel 16 meeskonda, aga edasipääsu kohti jagub vaid pooltele.

Käesoleva kalendriaasta esimese «CS2» Majori kohtumised algavad 17. märtsil kell 14. Turniiri avapäeval saab iga tiim pidada kaks kohtumist erineva vastase vastu.

Esimeses voorus alustavad need võistkonnad, kelle asukoht Valve'i meeskonade pingereas oli madalam kui teise ringi tiimidel.

Et esimesest voorust edasi pääseda, vajab tiim viiest maksimaalsest mängust kolme võitu. Kolme kaotuse puhul tuleb enda asjad kokku pakkida ja koju sõita.

Meeskonnad ei loosita kokku mitte juhuslikult, vaid näiteks kaks mängu võitnud ja ühe kaotanud tiim mängib alati samamoodi kaks võitnud ja ühe kaotanud meeskonna vastu.

Juba turniiri avakohtumises saab näha ühte grupi favoriiti Cloud9, kes hakkab rinda pistma Ecstatic meeskonnaga. Samal ajal võtab Eternal Fire ette TheMongolzi.

Päeva kõige tulisemat lahingut võid oodata GamerLegioni ja Amkali kohtumisest. Neist esimene poleks pidanud Majorile üldse pääsemagi, aga vaid päev enne turniiri algust selgus, et meeskond 9 Pandas ei saa Taani kohale sõita ja nende asemel kutsuti just GamerLegion.

GamerLegion on küll mulluse Pariisi Majori finalist, aga käesoleva turniiri eelvõistlustel nad häid tulemusi ei näidanud. RMR kvalifikatsiooni viimase võimaluse voorus jäid nad võistkonna 9 Pandas järel teiseks. GamerLegion noorteakadeemias mängib ka Eesti mängija Andreas «aNdu» Maasing.

Ainukene turniiril reaalselt osalev eestlane Robin «ropz» Kool ootab koos tiimiga vastast teises voorus. Ropzi ja FaZe Clani näeme «CS2» Majorit esimest korda mängimas 21. märtsil.

«Counter-Strike 2» Major on üks maailma olulisemaid e-sporditurniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles