Selgus Robin «ropz» Kooli esimene vastane «CS2» maailmameistrivõistlustel

Steven Tiirik
Copy
FaZe ja Heroic kohtusid ka BLAST Premier: World Final 2023 turniiril B-alagrupis. Siis jäi FaZe peale seisuga 2-0
FaZe ja Heroic kohtusid ka BLAST Premier: World Final 2023 turniiril B-alagrupis. Siis jäi FaZe peale seisuga 2-0 Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

Ajaloo esimene «CS2» Major on jõudnud teise vooruni. Kaheksa esimest tiimi on asjad pakkinud. Nüüd aga astub võistlustulle eestlane Robin «ropz» Kool.

Majori avavooru viimane mängupäev pakkus valusaid emotsioone. Turniirilt langes välja Legacy ridades mänginud coldzera, keda paljud kindlasti laval näha soovisid.

Samuti põrusid võistlust lootusrikkalt alustanud SAW ja GamerLegion.

Esmakordselt pääses teise vooru aga TheMongolz ja püsima jäi ka Furia fännide võidulootus.

21. märtsil alustab lõpuks mängimist ka FaZe Clan, kelle ridadesse kuulub turniiri ainukene eestlane Robin «ropz» Kool. Ropz sai vastaseks esimese vooru ilma kaotusteta läbinud Heroicu.

Kuigi maailma edetabeli esikohta hoidev FaZe on kohtumise favoriit, kipub eestlase kodutiim tihti just turniiri esimesi ühekaardilisi kohtumisi kaotama. Heroicu kasuks räägib ka asjaolu, et nad mängivad kodumaa pinnal.

Eesti aja järgi algab kohtumine kell 16.

Teises voorus vajavad tiimid sarnaselt esimesele samuti viiest mängust kolme võitu, et edasi pääseda. Esimesel päeval mängivad kõik tiimid kaks kohtumist.

«Counter-Strike 2» Major on üks maailma olulisemaid e-sporditurniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles