Eesti parim mängija alustas «CS2» Majorit võidu ja kaotusega

Steven Tiirik
Copy
Robin Kool ja FaZe
Robin Kool ja FaZe Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

«CS2» maailmameistrivõistluste teise vooru esimene päev andis üldise pildi, kellel turniiri jooksul silma peal tasub hoida. 

Ropz ja FaZe Clan alustasid Majori teist vooru oodatud pettumusega. Paljudele oli teada, et ühest parim formaadis kohtumisi FaZe Clan turniiri alguses üldiselt ei võida. Eriti siis, kui vastas on koduväljaku eelisega Heroic.

Teine kohtumine Furia vastu läks aga libedamalt. Ancient kaardil mängitud kohtumise võitis eestlase kodutiim seisuga 13-7. Robin «ropz» Kool on suutnud hoida mõlemas mängus positiivset HLTV reitingut.

FaZe’i vastaseks järgmises kohtumises saab olema esimese vooru 3-1 seisuga läbinud Eternal Fire. Avavoorus kaotas Türgi meeskond vaid Heroicu vastu ja teise vooru avakohtumises suutis Eternal Fire võita turniiri suurfavoriiti Vitalityt.

FaZe ja Eternal Fire lähevad vastamisi 22. märtsil kell 15:00.

Selguvad ka esimesed play-off vooru pääsejad. Kell 16 kohtuvad Complexity ja Mouz. Mängu võitja liigub otse veerandfinaali ja kaotajal tuleb veel kahest kohtumisest üks võit võtta. Samadel tingimustel mängivad kell 19 ka Spirit ja NaVi.

Väljalangemine ohustab taaskord Furiat, kellel tuleb otsustav mäng pidada Ecstaticu vastu. Teine Brasiilia meeskond paiN peab kojumineku vältimiseks alistama tiimi TheMongolz.

Pärast kahte kohtumist on statistiliselt turniiri parim mängija loomulikult 17-aastane Danil «donk» Kryshkovets.

«Counter-Strike 2» Major on üks maailma olulisemaid e-sporditurniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles