Robin Kool vajab «CS2» maailmameistrivõistluste finaalvooru pääsemiseks võitu ameeriklaste vastu

Steven Tiirik
Copy
Robin Kool (esiplaanil) ja tema võistkond FaZe
Robin Kool (esiplaanil) ja tema võistkond FaZe Foto: BLAST Premiere - MICHAL KONKOL

24. märtsil mängitakse «CS2» Majori legendide vooru viimased mängud, kus iga kohtumine otsustab kellegi saatuse. FaZe Clani vastaseks on Complexity.

Legendide vooru kolmandal päeval mängis FaZe Imperiali vastu ja võttis sealt 2-1 seisuga võidu. Nüüd on FaZe kaks mängu võitnud ja kaks kaotanud, Imperial pidi asjad pakkima.

Koju läksid veel kodumeeskonna eelist nautinud Ecstatic ja Heroic. Edasipääsu finaalvooru kindlustasid Vitality, Eternal Fire ja Cloud9.

FaZe Clani järgmine vastane Complexity on nelja peetud mängu jooksul suutnud võita Heroicut ja paiN’i. Kaotuse võttis vastu aga Mouzi ja Vitality vastu.

Tegu saab olema kindlasti pingelise mänguga ja kui FaZe oma mängupilti varasemast kõvasti paremaks ei saa, siis pole nende edasipääs üldse kindel.

Otsustavad kohtumised peavad 24. märtsil maha veel Virtus.pro ja G2, ning päeva viimases kohtumises NaVi ja paiN. FaZe Clani kohtumine algab kell 14.

«Counter-Strike 2» Major on üks maailma olulisemaid e-sporditurniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles