Robin «ropz» Kool pääses küll «CS2» Majori finaalvooru, aga ees ootab ülitugev vastane

Steven Tiirik
Copy
FaZe on alates «CS2» väljatulekust olnud ülivõimsas hoos
FaZe on alates «CS2» väljatulekust olnud ülivõimsas hoos Foto: MICHAL KONKOL

Käimasolev PGL CS2 Major Copenhagen 2024 turniir on jõudnud viimase vooruni. Alles on jäänud kaheksa tugevamat meeskonda. Nende seas ka FaZe Clan, kellel tuleb vastu panna turniiri suurfavoriidile.

Pärast legendide vooru lõppu võtavad meeskonnad paaripäevase pausi. 28. märtsil jätkuvad mängud juba Kopenhaageni Royal Arena lavalaudadel.

Legendide vooru viimasel mängupäeval pidi turniirile püsimajäämise nimel vaeva nägema ka Eesti tugevaima mängija Robin «ropz» Kooli kodumeeskond FaZe Clan.

Õnneks kohtumises Imperiali vastu näitas FaZe seni kõige enesekindlamat mängu kogu turniiri jooksul. Eestlane koos tiimiga võitis mõlemad mängitud kaardid 13:6 seisuga.

Seega pääses FaZe pärast pikka ja väga tasavägist legendide vooru siiski lõpuks veerandfinaali, korrates sellega oma mulluse Pariisi Majori tulemust. Toona kaotas FaZe veerandfinaalis Heroicu vastu.

Sel korral tabas FaZe Clani aga veelgi suurem ebaõnn ja esimeses finaalvoorus mängitakse turniiri suurfavoriidi Spiriti vastu.

Spiriti ridades mängib hetkel paljude hinnangul maailma parim mängija Danil «donk» Kryshkovets. Hiljuti 17-aastaseks saanud noormees on Spiriti vedanud HLTV edetabelis FaZe’i järel teisele kohale.

Kui donk on mänginud, on Spirit kaotanud käesoleva kalendriaasta jooksul ainult kaks kohtumist.

Spirit ja FaZe kohtusid viimati veebruaris toimunud IEM Katowice finaalis, kus Spirit ilma igasuguste probleemideta FaZe’i 3:0 seisuga häbisse jättis. Sama turniiri raames kohtusid nad ka varem, siis võitis Spirit 2:0.

Robin «ropz» Kool ja FaZe Clan selles kohtumises kindlasti favoriidid ei ole. Kui neil aga õnnestub mäng siiski võita, ootab poolfinaalis ees juba Cloud9 ja Vitality omavahelise kohtumise võitja.

Spirit ja FaZe Clan kohtuvad Royal Arenal 28. märtsil kell 21.

«Counter-Strike 2» Major on üks maailma olulisemaid e-sporditurniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles