New York kutsub: pange oma isejuhtivad autod meie liikluskaoses proovile! (2)

tehnika.postimees.ee
Copy
Waymo isejuhtiv auto Los Angelese liiklusummikus. New Yorgis peab tehisaru juhitav masin toime tulema ka ettenägematute jalakäijatega, kes võivad Manhattanil igal hetkel teele hüpata.
Waymo isejuhtiv auto Los Angelese liiklusummikus. New Yorgis peab tehisaru juhitav masin toime tulema ka ettenägematute jalakäijatega, kes võivad Manhattanil igal hetkel teele hüpata. Foto: Mario Tama / Getty Images / Scanpix

New Yorgi linnapea Eric Adams kutsus üles kõiki isejuhtivate autode arendajaid tulema ja proovima oma tehnoloogiat rasketes New Yorgi liiklusoludes, et tehnoloogia saaks korralikult läbi testitud.

Isejuhtivate autode testimiseks andis New Yorgi linnavalitsus välja ka vastava juhendi, kus öeldakse: linn julgustab innovatsiooni, hõlbustades uute tehnoloogiate ja teenuste vastutustundlikku testimist, mis võivad aidata kaasa turvalisema, õiglasema, säästvama ja tõhusama transpordisüsteemi loomisele. Autonoomsed sõidukid, mida tuntakse ka isejuhtivate autodena, võiksid toetada neid eesmärke.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles