SADA RAKETTI KUUS Ukraina luure: Putini raketivabrikud töötavad täistuuridel

tehnika.postimees.ee
Copy
Venemaa hüperhelikiirusel aeroballistiline rakett Kh-47M2 Kinžal lennuki MiG-31K kõhu all olevat tabamatu ja analooge mitteomav, kuid ukrainlastele antud Ameerika õhutõrje on suutnud neid siiski alla tuua. Praegu on Vene sõjatööstuse võimekus toota selliseid relvi mitu tükki kuus.
Venemaa hüperhelikiirusel aeroballistiline rakett Kh-47M2 Kinžal lennuki MiG-31K kõhu all olevat tabamatu ja analooge mitteomav, kuid ukrainlastele antud Ameerika õhutõrje on suutnud neid siiski alla tuua. Praegu on Vene sõjatööstuse võimekus toota selliseid relvi mitu tükki kuus. Foto: Pavel Golovkin / AP / Scanpix

Venemaal on endiselt alles umbes umbes 950 kaugmaaraketti ning Ukraina luure hindab Venemaa võimet korraldada ulatuslikke rünnakuid kõrgeks. Agressori relvatoodang on kasvanud ligi saja uue raketini kuus.

Ukraina luure (GUR) teatas aprilli alguses, et Venemaal on praegu umbes 950 strateegilist-taktikalist ja strateegilist raketti ning riik võib olla võimeline korraldama veel mitu suurt kombineeritud rünnakut, kuni vajab ressursside kogumiseks pausi, kirjutab Ukrainska Pravda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles