Nissani Qashqai uuenes: see võib sõita ka elektriga, mida toodab väike mootor

tehnika.postimees.ee
Copy
Foto: Uus Nissani keskmine linnamaastur Qashqai sai uuendusi nii seest kui väljast. Elektrile ülemineku variandina on sel mudelil olemas elektrimootoriga valik, mida toidab kolmesilindriline bensiinimootor elektrigeneraatorina.

Nissani kolmanda põlvkonna Qashqai sai äsja uuenduse, millega lisaks põhjalikule välimuse muudatusele tehti ka olulisi tehnoloogiatäiendusi.

Nissani populaarse mudeli kolmanda põlvkonna turuletoomisest on möödas pisut üle kolme aasta. Selle ajaga on Euroopas müüdud üle 350 000 uue Qashqai.

«Uuenduste ulatus lähtub soovist tõsta mudeli atraktiivsust, lisades uue N-Designi varustustaseme. Kõigis Qashqaides on tänu uutele Google'i funktsioonidele lisandunud täiendavat mugavust ja segmendis juhtival kohal digitaalset integratsiooni. Kunagi pani Qashqai oma segmendile aluse tänu ainulaadsele disaini, mugavuse ja kasutajasõbraliku tehnika kombinatsioonile. Uuendused säilitavad Nissani positsiooni keskmiste linnamaasturite segmendi loojate ja uuendajatena,» ütles Nissan AMIEO (Aafrika, Lähis-Ida, India, Euroopa ja Okeaania) piirkonna tootestrateegia asepresident Arnaud Charpentier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles