Venemaa sissetung Ukrainasse on näidanud, et lahingus on otsustavaks relvaks saanud droonid. Tiibadega luuredroonid aitavad väga täpselt sihtmärke kindlaks teha ja tulejuhtimist parandada. Saksa tootja uus tehas Ukrainas aitab lennuvahendeid kiiremini kasutusse võtta ilma pika logistilise ahelata.
Venemaa sissetung Ukrainasse on näidanud, et lahingus on otsustavaks relvaks saanud droonid. Tiibadega luuredroonid aitavad väga täpselt sihtmärke kindlaks teha ja tulejuhtimist parandada. Saksa tootja uus tehas Ukrainas aitab lennuvahendeid kiiremini kasutusse võtta ilma pika logistilise ahelata. Foto: Quantum-Systems

Saksa droonitootja Quantum-Systems avas Ukrainas oma teise droonide tootmisüksuse. Uus tehas suudab aastas valmistada kuni 1000 drooni, käivitatakse ka varuosade tootmine. Järgmise kahe aasta jooksul investeeritakse sealsesse tehasesse kuni 6 miljonit eurot.

Saksamaa majandus- ja kliimakaitseminister Robert Habeck avas tehase koos Ukraina strateegilise tööstuse ministri Aleksandr Kamõšiniga. See on juba ettevõtte teine kaitsetööstuse tootmine Ukrainas.

Kommentaarid
Copy