Mõlemad «CS2» suurturniiril osalenud Eesti e-sportlased pääsesid finaalvooru

Steven Tiirik
Copy
Robin Kool ja FaZe
Robin Kool ja FaZe Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

«CS2» aasta ühe kõige mahukama ettevõtmise, ESL Pro League 19. hooaja alagrupid, on mängitud. Kodumaised fännid võivad rõõmustada, sest mõlemad Eesti e-sportlased on jätkuvalt võistlustules.

Malta «CS2» suurturniir algas juba 23. aprillil ja tänaseks on 32 meeskonnast pooled konkurentsist langenud. Nende õnnetute hulka ei kuulu aga Robin «ropz» Kooli kodumeeskond FaZe ega ka Andreas «aNdu» Maasingu leivaisaks olev GamerLegion.

Nii aNdu kui ropz lunastasid edasipääsu finaalidesse läbi alagrupi kaotajate vooru. Seetõttu alustavad ka mõlemad finaalvooru kõige kaugemast otsast. Karika tõstmiseks peavad nad suutma ilma komistamata võita järjest viis vastast.

Kahe eestlase omavaheline kohtumine Malta turniiril on paraku ebatõenäoline, sest see eeldaks mõlema eestlase finaali pääsemist.

FaZe Clan peab järjest alistama Monte, NaVi ja Vitality, et jõuda poolfinaali. Suure tõenäosusega ootab poolfinaalis ees Liquid või Astralis. Kuigi FaZe on HLTV edetabeli esinumber, saab tegu olema väga keerulise ülesandega.

Siiski ei ole veel «CS2» ajaloos toimunud turniiri, kus FaZe oleks osalenud ja leppinud vähemaga kui finaaliga.

Kahjuks ei sadanud ka GamerLegioni ja aNdu õuele õnne. Esmalt tuleb mängida maailma edetabeli 10. kohta hoida Virtus.pro vastu. Võidu korral ootavad ees TheMongolz ja Complexity.

Kui Legion end siiski tõsiselt heast küljest näitab ja suudab kolm otsustavat kohtumist võita, siis ootab poolfinaalis neid ees ilmselt kas Mouz või G2. Hetkeseisuga poleks Legion kummagi vastu favoriit.

Nii aNdu kui ropz peavad oma esimese finaalvooru kohtumise samal ajal, 7. mail kell 20:30.

ESL Pro League on üks maailma olulisemaid e-sporditurniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles